Rozhovor Startitup na tému ERP systémov a ich významu pre e-commerce
9 apríla, 2022
Rozhovor Startitup na tému ERP systémov a ich významu pre e-commerce
Dodo Systems s. r. o., Viktor Pieš

Dodo Systems|Ing. Viktor Pieš|31.3.2022

Rozhovor Startitup na tému ERP systémov a ich významu pre e-commerce

V relácií Let's talk Business s Andrejom Šipošom pre Startitup sme mali možnosť porozprávať sa na tému ERP systémov na Slovensku a celkovo ich význame pre spoločnosti.

Význam a úloha informačných systémov v spoločnosti bola vždy dôležitá, no pandemické obdobie spojené so zmenou správania zákazníkov ako aj zamestnancov zvýraznilo zmysel digitalizácie procesov a ich prenos do online prostredia.

V rozhovore sme sa rozprávali o tom ako sa zmena správania prejavila u zákazníkov a firiem, ako pandémia zmenila spotrebiteľské správanie v e-commerce, aké sú najčastejšie požiadavky našich klientov alebo akú očakávať návratnosť investície do ERP systému.

 
 

Dúfame, že sa v rozhovore dozviete užitočné informácie, ktoré Vám pomôžu vybrať si do firmy vhodný ERP systém a vyvarovať sa nástrahám s ktorými sa pri výbere systému stretnete.

Viktor Pieš 
Viktor Pieš

CEO a zakladateľ

K informačným systémom som sa dostal počas uplynulej kariéry v holdingu česko-slovenských IT firiem. Oblasť ERP systémov mi je veľmi blízka nakoľko je každý projekt jedinečný a nikdy sa neprestanete učiť novým veciam. Rád zdieľam svoje nadšenie a vedomosti s podnikateľmi, ktorí chcú za pomoci technológie napredovať.  

Začnite písať sem...

Neviete nájsť to správne riešenie? Napíšte nám