Predstavenie Odoo 17
13 novembra, 2023
Dodo Systems s. r. o., Viktor Pieš

Odoo Experience 2023 – Predstavenie Odoo 17

Najočakávanejšia IT udalosť roka z nášho pohľadu – Odoo Experience 2023 – sa konala uplynulý týždeň v belgickom Bruseli. Zástupca Dodo Systems pri tom nemohol chýbať. Našu spoločnosť reprezentoval CEO Viktor Pieš.

CEO Viktor Pieš s legendárnou Amy Caroline

Podujatie spojilo lídrov v odvetví, podnikateľov a technologických nadšencov z celého sveta. Účastníkom ponúklo širokú škálu prezentácií, workshopov a stretnutí, na ktorých si mohli vzájomne vymieňať skúsenosti.

Vrcholom podujatia bolo nepochybne predstavenie Odoo 17. Nová verzia systému prináša množstvo špičkových funkcií a zlepšení, ktoré uspokoja potreby podnikov v rôznych odvetviach. Tu sú niektoré z kľúčových funkcií, vďaka ktorým je Odoo 17 revolučný:

Zdokonalený používateľský zážitok: Jednoduché a intuitívne používateľské rozhranie bolo vždy charakteristickým znakom Odoo a nová verzia ho dostáva na ďalšiu úroveň. Odoo 17 prichádza s prepracovaným rozhraním a opäť posúva hranice toho, čo možno nazvať bleskurýchlo pracujúcim informačným systémom. Rozhranie je teraz čistejšie, prívetivejšie a pohotovejšie pre interných aj externých používateľov, čo zaisťuje bezproblémový používateľský zážitok.

Integrovaná AI: Integrácia umelej inteligencie neobišla ani Odoo 17. Najviditeľnejšou novinkou je integrácia AI do procesu generovania webstránok vrátane ich obsahu priamo z prostredia Odoo pomocou služby ChatGPT.

Zlepšené komunikačné nástroje: Odoo 17 prináša natívnu integráciu platformy WhatsApp do aplikácie Diskusie. Spolu s doteraz podporovaným generovaním e-mailov, SMS, hlasových správ a videokonferencií to posúva efektívnu komunikáciu so zákazníkmi, ale aj vnútropodnikovú komunikáciu na vyššiu úroveň.


Sumár noviniek: Predstavených noviniek bolo obrovské množstvo, a to v každom module naprieč celým systémom. Pozrite si video, ktoré sumarizuje najpodstatnejšie z nich:


Odoo 17 je vo svete ERP systémov významným skokom vpred. Vďaka zdokonalenému používateľskému rozhraniu, integrácii AI, novým moderným nástrojom na komunikáciu a zlepšeniami vo všetkých moduloch je pripravený podporiť podniky tak, aby obstáli na neustále sa vyvíjajúcom trhu.

 Podujatie Odoo Experience 2023 malo obrovský úspech a predstavenie Odoo 17 sa stretlo s veľkým nadšením. Budúcnosť ERP systémov prichádza vo forme Odoo 17.

Viktor Pieš 
Viktor Pieš

CEO a zakladateľ

K informačným systémom som sa dostal počas uplynulej kariéry v holdingu česko-slovenských IT firiem. Oblasť ERP systémov mi je veľmi blízka nakoľko je každý projekt jedinečný a nikdy sa neprestanete učiť novým veciam. Rád zdieľam svoje nadšenie a vedomosti s podnikateľmi, ktorí chcú za pomoci technológie napredovať.