Odoo Roadshow v Prahe a Bratislave
30 marca, 2023
Odoo Roadshow v Prahe a Bratislave
Dodo Systems s. r. o., Viktor Pieš

Uplynulý týždeň bola naša spoločnosť Dodo Systems s. r. o. partnerom podujatia Odoo Roadshow, ktoré sa konalo v Prahe aj v Bratislave.

Podujatie bolo nabité cennými informáciami o Odoo. Naše spoločné stretnutie otvoril account manager Odoo Peter Pongracz, ktorý predstavil obchodný model licencovania Odoo. Nasledovala pútavá prezentácia funkčnosti Odoo 16 od Oliviera Simona, pričom, ako sme už pri Odoo zvyknutí, témy prezentácie z veľkej časti ovplyvňovali samotní účastníci svojím priebežným hlasovaním.

Po predstavení noviniek Odoo 16 mali účastníci možnosť v krátkom príspevku nahliadnuť aj do našej kuchyne, keďže sme prezentovali kroky, ktoré podľa nás vedú k úspešnej implementácii ERP Odoo.


Počas nasledujúcej spoločnej diskusie zaznelo mnoho konkrétnych otázok a odpovedí vzťahujúcich sa na funkcionalitu Odoo, lokálne odlišnosti v rámci českého a slovenského trhu, ako aj na bezpečnosť prevádzky ERP systémov v cloudovom prostredí.


Neformálna diskusia pokračovala aj po skončení oficiálneho programu v rámci networkingu až do neskorých večerných hodín.

Radi by sme sa poďakovali organizátorom aj všetkým účastníkom, ktorí naplnili sály do posledného miesta, a tešíme sa na budúci ročník.

Viktor Pieš 
Viktor Pieš

CEO a zakladateľ

K informačným systémom som sa dostal počas uplynulej kariéry v holdingu česko-slovenských IT firiem. Oblasť ERP systémov mi je veľmi blízka nakoľko je každý projekt jedinečný a nikdy sa neprestanete učiť novým veciam. Rád zdieľam svoje nadšenie a vedomosti s podnikateľmi, ktorí chcú za pomoci technológie napredovať.